HiFu лифтинг

Красота и технологии: домашни уреди за ежедневна грижа

Има няколко неща, които можете да направите, за да подобрите ежедневната си грижа за кожата, особено кожата на лицето. На първо място, откажете се от отлаганията и оправданията (не, никога не е късно да премахнете грима!).

Второ, когато почувствате, че имате нужда от помощ за постигане на определена цел, опитайте се да се възползвате от факта, че живеем в 21 век и използвайте специализирано устройство, което ще направи чудеса. Например тези козметични уреди за лице за домашни условия Karlton Electronics могат да направят чудеса с вашия външен вид, стига да го пожелаете.

Един от предпочитаните от дамите и препоръчвани от специалисти уред е HIFU апарата за лифтинг, който вече всеки може да закупи и да ползва в собствения си дом.

За кого е предназначен той?

Много хора винаги са се страхували от козметичната хирургия, и в същото време тайно са завиждали на знаменитостите, които редовно се подлагат на „фейслифтинг“.

За всички тях актуалните научни открития идват на помощ днес с иновативни, алтернативни, нехирургични терапии за лифтинг на лицето- защото точно това е апаратът HIFU. Потърсете в мрежата „хайфу апарат цена“ и ще разберете, че всеки може да има такъв апарат в дома си само с няколко клика.

HIFU е неинвазивна и безболезнена процедура!

HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound ) лечението се основава на високочестотен, интензивно фокусиран ултразвук, който стимулира регенерацията на съществуващия колаген в кожата, но също така и образуването на нов колаген.

HIFU е неинвазивно лечение, което използва ултразвук и собствен естествен процес на реакция на тялото за нехирургичен лифтинг на кожата, която е загубила своята еластичност и твърдост.

Освен това е 100% естествено лечение!

Нищо чуждо не се инжектира в тялото, не променя лицето, а само подобрява естествения вид!

Тази техника използва акустична енергия и заобикаля повърхността на кожата, за да третира в дълбочина, като е несравнима с нито едно друго неинвазивно козметично устройство. Звуковата енергия, използвана от HIFU, има уникални свойства, които третират кожата на дълбочина до 4,5 мм.

HIFU може да се прилага както върху лицето, така и върху тялото. Апаратът работи също толкова добре за хора, които имат по-тъмна или по-светла кожа, за разлика от лазерът или импулсната светлина.

Процедурите с HIFU

HIFU лечението е уникална система, която осигурява три различни дълбочини за процедури за лице и специфична дълбочина за процедури за тяло.

5mm / HIFU – омекотяване на бръчките чрез насърчаване на неоколагенеза в горните дермални слоеве и TCP (термални коагулационни точки) в богатия на колаген слой до 1,5 мм дълбочина.

3mm / HIFU – лифтинг на лицето и регенерация на колаген чрез създаване на TCP в дълбоката дерма (3.0mm).

5mm / HIFU – неинвазивен фейслифт чрез производство на TCP в SMAS. SMAS покрива лицевите мускули и е дълбоко около 4,5 мм подкожно. SMAS се състои от колагенови и еластични влакна и има ролята да предава мускулните контракции към повърхността на кожата.

13mm / HIFU – намаляване на мазнините чрез нанасяне на HIFU върху корема или други части на тялото, засегнати от целулит. Повишаването на температурата в мастния слой причинява намаляването му чрез некротична коагулация на адипоцитите при температури по-високи от 56 градуса целзий.

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …