originalni maratonki

Как да различим оригинални маратонки adidas от реплика

Маратонките Adidas се появиха в България преди повече от 30 години. Почти веднага продуктите на марката намериха своите фенове. Всички искаха да носят стилни немски спортни дрехи, които не бяха евтини, и следователно повишиха статута на собственика си. С течение на времето много неофициални компании започнаха да произвеждат нискотарифни продукти, предавайки ги като оригинални артикули на Adidas. Така фирменият етикет започна да се разпространява сред представители на т. нар. Gopniks и започна да се свързва с нещо евтино и антимодно. Въпреки това, оригиналните маратонки Adidas остават едни от най-търсените в света от спортисти, музикални артисти, дизайнери и други известни личности. За да не направите грешка при избора и да закупите оригинални маратонки Adidas, трябва да знаете няколко прости правила за правите разлика между оригинал и реплика.

Откъде да закупим оригинални маратонки Adidas?

Днес фалшиви продукти с разпознаваемо лого могат да се намерят на почти всеки пазар или в малки магазини и сергии. Важно е да запомните, че истинските неща на марката трябва да се купуват в маркови бутици, от уебсайта на Sport Faster или от официални представители на марката. Преди да купите, проучете цените – оригиналните маратонки не трябва да са евтини, защото компанията никога не пести от материали и качество на продукта.Маратонки адидас

Важна подробност

Когато купувате маркови маратонки, обърнете внимание на гърба на обувката точно под логото. Ако в средата е ясно видим малък триъгълник, то това определено е фалшив. Не е известно защо този малък детайл присъства на фалшификатите, но той вече се е превърнал в черта на реплика маратонки Adidas.

Сериен номер

Всички продукти на Adidas трябва да имат сериен номер. Има едно предупреждение, което ще ви помогне да идентифицирате оригиналните продукти – серийният номер на всеки модел трябва да бъде различен. Същото важи и за маратонки, кецове и други маркови обувки. При фалшификати серийният номер е един и същ или въобще го няма.

Етикет

Можете да различите оригинални маратонки на Adidas от реплика по етикета. Етикетите трябва да бъдат релефни от външната и вътрешната страна на маратонките, докато на фалшивите маратонки те са под формата на обикновен стикер.
Изброихме много важни елементи, по които може да разпознаете оригинални маратонки от реплика. Sport Faster предлага 100% оригинални и качествени маратонки Адидас на конкурентни цени. Нашите консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на всички Ваши запитвания. Не се колебайте повече – на точното място сте!

Вижте също

ароматерапия

Ароматерапия – от къде да започнете?

Търсите ли естествен начин да се отпуснете, освежите и подмладите? Ароматерапията може да е отговорът. …