kakvi podaryci da izberete za kryshtene

Какви подаръци да изберете за кръщене на момиченце?

Най-добрият подарък като за кръщене на момиченце е този, който ще остане скъп спомен в години. И макар изборът да не е лесен, определено има добри идеи, от които можете да се възползвате.

Кръщението е религиозна церемония, така че религиозните образи като кръстове или библейски препратки са много подходящи идеи за подаръци. Въпреки това, не е задължително подаръкът да е пряко обвързан с религиозната символика.

Ето някои предложения за подарък за бебе момиче:

Елегантност

Кръщението е официална церемония и въпреки че подаръците може да са сладки, те трябва да отразяват тази формалност. Въпреки че не всеки подарък трябва да има религиозна насока. Например ако не сте лично християнин, елегантният подарък винаги е правилният избор.

Златото или стерлинговото сребро винаги е добра идея, но бебешко одеяло също може да бъде нещо, което показва добър вкус. Не на последно място, красива рокля или друг вид облекло са чудесна идея. Може да откриете множество подходящи модели и да изберете онлайн!

Спомени и качество

Тези подаръци са предназначени да издържат във времето и да бъдат ценени за дълго. Можете да заложите на високото качество, което може да бъде ценено през целия живот на човека и може би да бъде предадено като семейна реликва. Такива са подаръците, изработени от благородни метали, както и албуми, картини и други, предназначени за съхранение на спомени.

Колие с кръст

Кръстче е религиозен символ, за който се смята, че защитава и благославя едно бебе, е отлично предложение за колие. Дори един очарователно обикновен кръст може да бъде страхотно бижу, което момичето ще носи много време. И, разбира се, винаги ще си спомня за вас, когато погледне към него.

Първа Библия

Родителите могат да започнат да преподават библейски истории от най-ранна възраст с детска Библията със Стария и Новия завет. Той включва историите за Адам и Ева, Ноевия ковчег, Мойсей и Исус.

Тъй като това е настолна книга, тя вероятно ще продължи да бъде използвана поне до ранна детска възраст, но може да бъде пазена дори цял живот.

Бижу

Класически подарък за кръщене са бижутата. Една гривна от злато например може да бъде персонализирана с името и датата на раждане на детето.

Въпреки че няма изрични религиозни препратки, такава гривна с бебешко име традиционно се дава при кръщенето на дете. Често се дава от кръстниците на момичето. Това е може би най-елегантният подарък, който можете да изберете, а и може да бъде запазен за цял живот и предаден като семеен спомен.

Първата книга за молитви

Една такава книга съдържа религиозни молитви, всяка от които може да бъде придружена от очарователна илюстрация. Такава е идеална за четене на глас на бебета и малки деца.

Бебешка лъжица

Бебешката лъжица е най-добрият класически подарък и е перфектна за кръщене. Това определено е спомен и е нещо доста елегантно.

Най-добре е да изберете сребърен вариант, който носи изключително много символи и е ценен за семейството както индиректно, така и в пряк, физически смисъл.

Каквото и да изберете, важното е да бъде от сърце, защото тогава подаръците стават наистина добри и биват високо оценявани.

 

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …