Лаптопи асус

Какво е новото при лаптопите Asus?

Водещи търговци за IT техника у нас дадоха подобаващото второ място в класацията за топ 10 на най-продавани геймърски лаптопи на Асус. Не само елегантния дизайн дава предимство на Китайския бранд, но и безупречното изпълнение по отношение на технически характеристики, които позволяват да се развихрите и покажете способностите си на геймър.  Дори най-ниския клас от тази серия на Asus е оборудван с достатъчно добри показатели, които да дадат свобода на действие. Ниският и базов модел на видеокартата е достатъчно стабилна, за да възпроизведе и някои 3D игри, които геймърите харесват. Този семпъл модел е евтин, но ако искате нещо по-атрактивно и мощно вижте лаптопи Asus от Plasico IT Superstore.

Моделите с впечатляващ дизайн като Asus GL552VW предлагат едно неповторимо усещане за стабилност на системата. Абразивната повърхност на корпуса е изискана и уникално елегантна. Тук китайския производител залага на авангардни преливащи нюанси, които отреждат едно високо стъпало в стълбичката на най-внушителните лаптопи за игри. Този култов модел разполага с Intel Core i7-6700HQ процесор. Осем гигабайтовата памет и бърз диск вдигат оборотите на макс. Преобладава цветът на победата, а именно червено и лед осветлението по клавиатурата е наистина едно уникално забавление, което да си подарим. Този супер високопроизводителен лаптоп Asus има определено самочувствието да си заслужи по-висока цена. Допълваме с Full HD матов дисплей и вече имате съвършеният геймърски преносим компютър.

Ултра модела при лаптопите Asus е ROG. Това са повече от съвършени и изпипани преносими компютри, които не отстъпват на най-добрите в сектора. Тук както се казва всичко е по две. Преобладаващи цветове са сиво и червено и разбира се, че когато играете дори влизате в образа на своя герой. Допълнителните портове за очилата за виртуална реалност максимално обръщат играта във ваша полза. При по-слабите компютри най-новите игри трудно ще се завъртят, но тук при Асус имаме висока производителност допълнена с 16 гигабайтова рам памет. Колкото по-детайлно се запознаваме с този лаптоп Asus ROG толкова повее ни се приисква да го притежаваме за себе си.

Тайванският производител на качествена техника в сферата на IT има доста високи амбиции, които са поставени като цел за тази година. Това е причината и на пазара да се появяват модели, които да са предназначени за педанти, делови хора от всякакви професии и геймъри. От компанията очакваме и най-лекият лаптоп, който се твърди, че ще бъде под 1 килограм. Това е смело и очакваме с нетърпение уникалните вдъхновяващи преносими компютри Асус.

Вижте също

бърз кредит

Онлайн кредит при спешна нужда от пари

Щом възникне ситуация, при която спешно ни трябват пари, има само две неща, които можем …