Лаптопи асус

Какво е новото при лаптопите Asus?

Водещи търговци за IT техника у нас дадоха подобаващото второ място в класацията за топ 10 на най-продавани геймърски лаптопи на Асус. Не само елегантния дизайн дава предимство на Китайския бранд, но и безупречното изпълнение по отношение на технически характеристики, които позволяват да се развихрите и покажете способностите си на геймър.  Дори най-ниския клас от тази серия на Asus е оборудван с достатъчно добри показатели, които да дадат свобода на действие. Ниският и базов модел на видеокартата е достатъчно стабилна, за да възпроизведе и някои 3D игри, които геймърите харесват. Този семпъл модел е евтин, но ако искате нещо по-атрактивно и мощно вижте лаптопи Asus от Plasico IT Superstore.

Моделите с впечатляващ дизайн като Asus GL552VW предлагат едно неповторимо усещане за стабилност на системата. Абразивната повърхност на корпуса е изискана и уникално елегантна. Тук китайския производител залага на авангардни преливащи нюанси, които отреждат едно високо стъпало в стълбичката на най-внушителните лаптопи за игри. Този култов модел разполага с Intel Core i7-6700HQ процесор. Осем гигабайтовата памет и бърз диск вдигат оборотите на макс. Преобладава цветът на победата, а именно червено и лед осветлението по клавиатурата е наистина едно уникално забавление, което да си подарим. Този супер високопроизводителен лаптоп Asus има определено самочувствието да си заслужи по-висока цена. Допълваме с Full HD матов дисплей и вече имате съвършеният геймърски преносим компютър.

Ултра модела при лаптопите Asus е ROG. Това са повече от съвършени и изпипани преносими компютри, които не отстъпват на най-добрите в сектора. Тук както се казва всичко е по две. Преобладаващи цветове са сиво и червено и разбира се, че когато играете дори влизате в образа на своя герой. Допълнителните портове за очилата за виртуална реалност максимално обръщат играта във ваша полза. При по-слабите компютри най-новите игри трудно ще се завъртят, но тук при Асус имаме висока производителност допълнена с 16 гигабайтова рам памет. Колкото по-детайлно се запознаваме с този лаптоп Asus ROG толкова повее ни се приисква да го притежаваме за себе си.

Тайванският производител на качествена техника в сферата на IT има доста високи амбиции, които са поставени като цел за тази година. Това е причината и на пазара да се появяват модели, които да са предназначени за педанти, делови хора от всякакви професии и геймъри. От компанията очакваме и най-лекият лаптоп, който се твърди, че ще бъде под 1 килограм. Това е смело и очакваме с нетърпение уникалните вдъхновяващи преносими компютри Асус.

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …