Курсове по английски език със сугестопедия

Смята се, че езиковите курсове със сугестопедия, са в пъти по-ефективни от стандартната образователна програма. Методът изобретен от професор доктор Георги Лозанов проработи за хиляди български граждани от цялата страна, а вероятно ще е ефективен и за вас.

Десетки сугестопедични центрове отвориха врати в България и приеха хора на всякаква възраст, които търсят качествени курсове по английски, френски, немски, испански или италиански език. Всяка една школа, е задължена да даде всичко от себе си за благоденствието на възпитаниците си и това е съвсем закономерно.

Пишейки за сериозно обучение чрез сугестопедия, трябва да споменем Allegro Vivace, като едно от най-старите училища в София и не само. Прекрасни преподаватели, богата база и приемливи цени са в основата на онова, което ще намерите ако посетите това дома на сугестопедичното образование.

Макар факта, че при този вид курсове се залага повече на психология, отколкото на учебници, това не значи, че помагалата липсват. Имаме собствени печатни материали в помощ на учениците ни, за да придобият необходимите знания и умения.

Сугестопедията е предпочитан метод за обучение по чужди езици в наши дни, тъй като тук липсва познатото напрежение от скучните класни стаи и изнервените до краен предел преподаватели. Единственото изискване към кандидат курсистите, е искреното желание да научат нещо.

За щастие повечето последователи на този образователен модел, са крайно мотивирани и дават максимума от възможностите си по време на курсове по английски език или друг. Пишем всичко това след внимателни анализи, изградени на база опит през годините.

Заключение

Ако класическите уроци не са помогнали да научите желания от вас език, то не бавете визитата си при Алегро Виваче, защото ние ще отключим вратата към повече знания и умения, без това да ви се натрапва. При положение, че сте отговорни и гоните целите си, няма да съжалявате за избора на нашата школа. Желаем ви високи успехи и всичко най!

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …