Защо да използвате визитки в бизнеса си

Визитките са мощен ресурс за реклама на вашия бизнес или занаят. За да хванат окото на получателя и той да се поинтересува от съдържанието им, е нужна прецизна изработка, красив дизайн и не на последно място маниер, с който се връчват. От вас се изисква кратък увод при връчването на визитка, като така вие подтиквате събеседника си към мисли за фирмата или услугите ви.

Класическите визитки от едно време, представляваха бяло картонче, с трите имена на собственика, адрес и телефон на фирмата. Днес печатниците разнообразиха модела, включвайки модерни подходи, като лого и слоган на компанията, електронен адрес и прочие.

Най-важното за стилната визитка е името да бъде изписано с едър и четлив шрифт, да пише основното ви занимание и адреси за връзка. Здравата бяла хартия е за предпочитане, но в наши дни имате избор между пластмаса, кожа и други материали. Размерът на продукта, се определя от съдържанието му.

За качествения дизайн на визитки, търсете професионалните рекламни студия, каквото е нашето G-Print например. Ние предоставяме на клиентите няколко шаблона, от които да избират или вариант за собствен проект. Същото важи и за флаери, брошури, листовки, календари и пр. рекламни материали.

Демонстрирайте вещ подход при презентацията на вашите продукти и услуги, като включите в рекламните кампании класически похвати тип разпространение на визитни картички. Повярвайте, че това ще ви донесе клиенти и продажби, по-бързо, отколкото сте предполагали. Почти не остана бизнесмен или дори занаятчия, който не полза бизнес визитките, за да привлече по-голям обществен интерес.

Финални думи

Интересно е, че към актуалния момент, фирмите предлагат дизайн на визитки и отпечатване на супер ниски цени. Ние например имаме оферта за 1000 бизнес визитки срещу 29.90 лева, което както сами се досещате е нищо и никаква цена. Това не са просто думи, а реалности, които ще видите ако посетите адресът ни в София намиращ се на улица Велчо Атанасов 9 с мобилен тел. 0876330220.

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …