На път с автомобил под наем в България

Мнозина се страхуват, да се възползват от автомобили под наем, заради високите цени и дългата процедура по усвояване на превозните средства. Разбира се, всичко това са излишни притеснения, които трябва да подминем със самочувствие особено, когато нямаме собствена кола, която да осъществи идеите за супер ваканция.

Само в София има стотици фирми за рент а кар, както и във всеки един голям град, като Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и прочие. Отделно от споменатите можете да откриете услугата и във всеки планински или пък черноморски курорт в страната.

Возилата са най-различни и според клиентските нужди, като вие имате възможността да наемете: лимузини, седани, комбита, джипове или бусове. Получавате превозните средства в пакет, с документи за платена гражданска отговорност и копие от приемно-предавателня протокол на компанията. Естествено всички тези неща са описани в сайта на iRent BG, в който има пълна информация.

При положение, че се притеснявате за времето по усвояване на автомобил под наем, то спрете още сега, защото големите фирми облекчават процедурата и само след 1 час включващ предварителен оглед и протоколирание, вие започвате да шофирате, без каквито и да е затруднения.

Поемането на път с кола под наем, не крие по-голям риск, отколкото ако използвате личното си моторно превозно средство. Застраховката поема част от щетите, а само при случай на доказана вина от ваша страна, ще платите съответната санкция според правилата на законодателя.

Общо взето, сте свободни да карате автомобил под наем в отсъствие на какво и да е напрежение. Намалете тревогата породена от липсата на персонална лека кола, понеже има кой да ви помогне срещу ниска цена.

Обобщение

Името на иновативните рент а кар услуги е iRent, така че не се колебайте при селекцията си на най-новите марки и модели автомобили. Искрено се надяваме се, че сме улеснили избора ви и ви пожелаваме безаварийно шофиране по родните пътища.

Вижте също

преди пътуване

Важни съвети преди да потеглите на почивка с автомобила

Планирате почивка и искате да вземете автомобила си със себе си? Ако е така, има …