Има ли ефект от пръскане против хлебарки

Много български семейства страдат от присъствие на хлебарки в домовете си. Това предразполага към взимане на мерки, за отстраняване на проблема, но често инфекцията, е масова и трудна за овладяване. Макар хилядите спрейове, които ще намерите по магазините и аптеките хлебарките се увеличават и вие сте принудени да звъннете на фирма за пръскане против, която използва специален и бързодействащ инсектицид, както срещу самите насекоми, така и за унищожаване на яйцата им.

Яйцата на хлебарката са миниатюрни и се размножават лавинообразно. Те са трудни за виждане с просто око, като фирмите използват специални лампи и фенери, които ги засичат. Други пък просто хващат помпата изпръскват препарата и си тръгват доволни от дома ви, със заработения хонорар.

Ако избраната от вас фирма за пръскане против хлебарки притежава качествени вносни отрови със сертификат от ЕС, то има голям шанс да изпъдите хлебарките за дълго време. В случай, че се използват стандартни инсектициди закупени от обикновена селскостопанска аптека, не знаем какъв би бил крайния резултат.

Ние от Preventa- ДДД услуги разчитаме само на оригинални препарати, които са минали задължителна проверка на Министерството на здравеопазване. Даваме гаранция за унищожаване на насекоми и гризачи от различен вид, така че бъдете спокойни за крайния резултат.

В случай, че сте ни използвали поне 2 пъти в годината за пръскане срещу хлебарки, мишки или плъхове, ви предоставяме гаранционна карта за период от 6 месеца, ако през това време видите неканени гости, от пълзящ произход следващото пръскане, е безплатно, както и всички последвали операции по превенция за бъдещото появяване на дразнителите.

В обобщение

Винаги изисквайте максимума при пръскане против хлебарки, не е достатъчна набързо свършената работа, защото по този начин няма да оправите съня си и страха от косматите буболечки ще остане. Разгледайте сайта на Preventa ДДД (виж горе) и ни повикайте, за да получите висококачествена услуга на топ цена за Република България, благодарим ви, че ни отделихте време!

 

Вижте също

спалня

Съвършено уютно: Изборът на Спални Комплекти 

Спалнята е мястото, където прекарваме голяма част от времето си и отдихът ни там е …