Помощни средства за изграждане на пътна инфраструктура

Съществуват различни фирми за изграждане и поддръжка на инфраструктура, които използват най-различни средства, за да организират работния цикъл и да защитят обектите си.Най-често използваните помагала са специални табели, пътни знаци, предпазни ограждения и други подобни устройство. Всичко това се обединява в една дума, а именно пътна сигнализация.

Разбира се, към сигнализационните уреди влизат светофарите и полагане на хоризонтална маркировка всъдействие на водачите. Всичко това можете да намерите във нашата фирма „Трафик пътна сигнализация“, където разполагаме с модерно оборудване, пътно-маркировъчни машини и голям набор от продукти за временна организация на движението.

От както отворихме врати сме работили, с доста известни имена, като Агенция „Пътна инфраструктура“ и редица облстни пътни управление. Извърихме монтаж на много светофарни секции, поствихме чисто нова хоризонтална маркировка, погрижихме за доставим пейки за десетки паркове и да обзаведем мнозина подземни паркинги.

Имаме пълната готовност да помагаме на частните и държавни компании работещи по изграждане на пътища у нас и заради това написахме тази статия, с която ви каним да ни обърнете внимание. Ние сме тези, които могат да ви помогнат да намерите качествени продукти от раздел пътна сигнализация, и то на добри цени.

Каталог на стоките ни, ще намерите на адрес http://trs-bg.com, както и да направите онлайн заявка за даден артикул. Направихме специална форма за контакти, чрез която да комуникираме, а ако имате по-специални въпроси, използвайте тел. 02 /824-23-10 или GSM: 0879 141 614за допълнителни сведения отностно дейността ни.

В случай, че имате нужда от даден вид табели, знаци, антипаркинг устройства или съоръжения за паркове, не се колебайте да ни позвъните и да поръчате от нас. Гарантираме внимателна работа, с клиента като му обещаваме най-доброто на пазара към актуалния момент. На горепосочения сайт сме предложили и интересни статии на тема безопасното движение, пътната инфраструктура и така нататък. Очакваме вашите поръчки, всеки работен ден от понеделник до петък.

Вижте също

преди пътуване

Важни съвети преди да потеглите на почивка с автомобила

Планирате почивка и искате да вземете автомобила си със себе си? Ако е така, има …