Курсове по италиански език чрез психология и педагогика

Ако редовните курсове по италиански език, не са подействали при вас, значи е време да обърнете специално внимание на сугестопедичните варианти. Последните включват психология и педагогика на високо равнище и са от три до пет пъти по-ефикасни от обикновеното обучение в класна стая или пък частни уроци.

Разбира се, за целта трябва да намерите подходяща школа, защото не всички гарантират добри резултати. И понеже знам, че италианският език е специфичен и изисква опитни преподаватели, ще ви насоча към http://suggestopedia-center.com, където ще откриете отлична база, опитни учители и нормални цени.

В гореспоменатия сугестопедичен център „Ренесанс“ се изучават още няколко езика: английски, френски, испански, а много скоро и немски. Училището приема нови групи от 07.07.2014 година, така че ако искате запишете се и няма да сгрешите.

Какво е сугестопедия и защо помага тя?

Сугестопедия е метод за обучение, който постига огромни успехи в различни държави, негов създател е проф. д-р Георги Кирилов Лозанов специалист по психиатрия и неврология. С времето системата се развива и днес можем да учим чужди езици с помощта на психологията.

В този вид обучение няма да срещнете напрежение, домашна работа или други занимания извън клас. Уроците се различават от обикновените по начина на водене, който включва разиграване на различни сцени, забавни диалози, сближаване на групата и други.

Класната стая също е различна и не прилича на тази в училище. Обзавеждането в помещенията на школата, наподобява домашна обстановка, с меки мебели, цветни пердета, шкафчета и така нататък. Цели се максимално внасяне на максимално спокойствие в курсистите.

За по-малко от един месец, вие ще научите безброй думи на италиански език и ще можете да водите разговор на добро ниво. В края на курсовете получавате одобрена от Министерството на образованието диплома, която да важи пред вашия работодател или при евентуално продължение на образованието.

Доверете се на чудесната комбинация между педагогика и психология и почувствайте силата й при курсове по италиански.

 

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …