Базални зъбни импланти за възстановяване на зъбите

Базалните импланти са съвременен метод за зъбно възстановяване, който дава отлични резултати при мнозина пациенти. При него не се налага костозаместване, дори и при най-сериозните случаи, което го прави предпочитан от обществото. Този вид импланти са изработени от биосъвместими титаниеви сплави и гарантира здравината на захапката ви.

Базалните импланти се слагат на две места най-здравата кост, наричана от специалистите кортикалис. По този начин вие си осигурявате добра дъвкателна дейност заради издръжливостта на натоварване от минерализираните импланти. Последните се предлагат за пушачи и хора с пародонтални проблеми. Срокът на лечение е между 3 и 5 дни, което е в пъти по-малко, отколкото при обикновените варианти.

Дизайнът на базалните импланти позволява поставянето им и на хора с тежка зъбна атрофия или иначе казано липса на достатъчно кост. Монтирането им става чрез едно посещение при съответния специалист, след като сте извадили един или повече от проблемните ви зъби. Подробности относно цени на зъбни импланти, лечение или консултация вижте в сайта swissimplants.eu, който представя клиниката по базална имплантология и д-р Александър Лазаров.

Имайте предвид, че модерните базални импланти могат да се използват, като крепежно средство на цели протези и позволяват на пациента моменталното възвръщане на дъвкателната дейност. При този тип имплантация няма да усетите проблеми с храна под протезата или разместването й. Всичко това може да ви излезе скъпо, но инвестицията в здравето ви, би трябвало да стои над всичко.

Имплантите са чудесно решение, ако имате частична или пък цялостна липса на зъби. Оперативната дейност е безболезнена, а при ваденето на зъбите се използва стандартната местна упойка, с която няма да усетите нищо. Добрата новина е, че базалните импланти се слагат непосредствено след изваждане на болните зъби и не е нужно да чакате заздравяване на раната.

Можем да обобщим, че базалната имплантология бележи големи успехи през 21 век и навлиза все повече между хората. Вашата усмивка, е безценна и заради това си заслужава да опитате.

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …