Нови серии на Междузвездни войни – Бунтовниците ще радват малчуганите

mezhduzwezdni-vojni_3Най-новите епизоди на анимационната поредица „Междузвездни войни Бунтовниците“ ще се излъчват всяка събота от 14-ти март до 25-ти април 2015 г., от 09:10 часа по Disney Channel Bulgaria.

mezhduzwezdni-vojni_1Историята в анимационната поредица се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката.Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

Трейлър:

В предходните епизоди на „Междузвездни войни Бунтовниците„ феновете се запознаха с хитрия и пъстър екипаж на космически кораб „Призрак“ – рицарят – джедай Кенан, отличният пилот Хера, умният тийнейджър Езра, „мускулът на екипажа“ Зеб, войнът подстрекател Сабине и заядливият, ексцентричен астромех дроид Чопър бяха достатъчно смели, за да се изправят срещу Империята. Екипажът открадва имперско превозно средство, докато Езра влиза в Империята под прикритие, за да извлече важна информацияmezhduzwezdni-vojni_4 за предстояща операция.Приятелството на Хера и Ани се тества, когато се изправят пред смъртоносен астероид и екипажът се опитва да помогне на бежанец да избегне имперските сили на Лотал в Денят на Империята.

 

Още в първата серия на продължението – 9-ти епизод, Езра се изправя срещу мощта на тъмната страна на Силата в „Обединяващи сили“. С Инквизитора на опашката на „Призрак”, Канан и Езра се разделят от Фантома, за да го отдалечат от имперския дезертьор – Цебо. Учителят и ученикът примамват императора до изоставената астероидна база и нейните месоядни същества, само за да бъдат разбити от яростната атака на Инквизитора. Когато Инквизиторът изглежда неудържим, Езра пристъпва опасно близо до тъмната страна на Силата.

 

„Междузвездни войни Бунтовниците“ е създаден от Дейв Филони (Междузвездни войни: Войната на клонингите), Саймън Кинберг (X-мен: Дни на отминалото бъдеще, Шерлок Холмс) и Кари Бек. Филони, Кинбърг и Грег Уайзмън (Горгони) са също изпълнителни продуценти на продукцията на Лукасфилм.

Вижте също

ароматерапия

Ароматерапия – от къде да започнете?

Търсите ли естествен начин да се отпуснете, освежите и подмладите? Ароматерапията може да е отговорът. …