нишови парфюми ванилия

Парфюми с нотка на ванилия – чувствен аромат за ценители

Парфюми с нотка на ванилия  – усещате ли какво ухание се носи във въздуха?

А знаете ли, че се харесват на доста хора?

Хмммм, мъжете веднага подушват ванилията…

Представяме ви няколко забележителни парфюма с нотки на ванилия от различни ценови категории.

Френските парфюмеристи са на мнение, че тези нотки на ванилия – тайно или явно – трябва да присъстват във всеки секси парфюм. Или нека да кажем, че става дума за афродизиак. Тази миризма е толкова привлекателна, че всеки иска да я усеща постоянно.

И така – ето нашата ванилова селекция изискани нишови парфюми:

Vanille Extreme, Comp Paciir Sud Pacifique

Този парфюм е като тайфун. Усещаш как помита всяко друго усещане. Нахален, безсрамно секси, на химическа основа, той е триумфално устойчив. Ванилията дава на кожата плътен сладък слой, пропива се в кожата, косата, дрехите. Хората усещат парфюма веднага и казват скромно: „Имате приятен аромат“. Определено завиждат и все пак, няма как да не споделят, че парфюмът е страхотен.

Coco Noir, Chanel

Този парфюм, на първо място, е класически, а на второ – подчертано буржоазен. Ванилията в Coco Noir е сладка и кисела, леко сладка, напудрена и сантиментална… Тя е над всички други нотки с поглед навън, като първите цветя през снега. Можете да ги видите от пръв поглед – похвала за вашата бдителност. Жената с този парфюм не остава незабелязана от мъжете.

Van-ile, Jacques Zolty

Това е концептуален ванилов парфюм, сложно и компетентно направен. В рамките на един час ароматът се актуализира постоянно, откривайки нови нотки на повърхността. Тук няма триумф на ванилията, липсва победоносното й движение, триумфалното  й наслагване. Но все пак тя е там, вътре и този уникален парфюм носи много чувствено излъчване.

Tobacco Vanille, Tom Ford

Текстуриран, емблематичен и важен унисекс аромат, стабилен, плътен, блестящ с всичките му нюанси… Но пък в същото време парфюмът  Tobacco Vanille е церемониален и интимен. Той  бавно и тържествено се разгръща пред публиката, като един вид сложна и богата драматична продукция, а ванилията бавно се смесва с нотките на подправки и наситен тютюн. Ако търсите спасение в студа: това е вашият парфюм. Подарете си топлината на мъжките погледи.

Funfair Evening Maison Martin Margiela Replica

Това е парфюм с изключително забавна, остроумна и абсолютно очарователна флиртуваща миризма. Кокетството, излъчвано от него, е от най-високия стандарт тук – без вулгарност, без евтина показност. Но в същото време е налице бонбонена прозрачност на карамел, донякъде смущаваща, гъделичкаща… Просто миризма на ванилия и шепа цветя. Ароматът може да изглежда донякъде кукленски и дори изкуствен, но всяка романтична дама ще се влюби в този изискан парфюм….а пък мъжете ще изплезят език, когато го усетят…

Това са само някои от най-ярките представителни парфюмите с нотки на ванилия. Но определено има и други…Наистина ароматът е секси и…жените могат да бъдат истински кралици с него.

И още нещо: ванилията е ароматна миризма, която е актуална и днес…Тя никога не излиза от мода. Винаги може да поглезите своето Его с парфюм с аромат на ванилия…бъдете себе си и разпръсквайте чар, грациозност и много чувственост.

Вижте също

ароматерапия

Ароматерапия – от къде да започнете?

Търсите ли естествен начин да се отпуснете, освежите и подмладите? Ароматерапията може да е отговорът. …