Рекламна торба

Поръчка на хартиени торбички с лого

В наши дни красивата опаковка е неизменна съставна част от всеки подарък, а също така луксозен продукт. И в двата случая главната цел е да се създаде запомнящо се положително впечатление и да се подчертае изключителността на връчената вещ. За постигането на този ефект ключова роля играят хартиените торбички с нанесен дизайнерски принт. Те се характеризират с:

  • Високо качество;
  • Широк спектър от размери;
  • Възможности за персонално оформление.

Тези три качества превърнаха хартиените торбички в попупярно решение – виждаме ги на фирмени събития, семейни празници, приятелски събирания, презентации, изложения и др.

Разновидности

Подаръчният пакет може да бъде изработен от различни материали, базирани на хартия – натурална, промазана, дори дизайнерска.

Хартиените торбички може да бъдат с различни размери и формати. Традиционно те са с форма на правоъгълен паралелепипед и укрепено дъно. Може да бъдат с дръжки или без. Самите дръжки също биват няколко вида и се закрепват по различни начини. Всяка една от тези опции се отразява върху крайната цена. За да бъдем максимално полезни, ще ви дадем няколко варианта, измежду които да изберете най-оптималният за вас.

Принтът – да дадем тласък на имиджа

Искате ли да бъдете разпознаваеми? Хартиените торбички с принт жънат все по-голяма популярност като вид продукт, който подчертава имиджа на компанията. В съвременните условия на развитие на корпоративната етика и пазара на рекламни услуги потребността да се поръчват хартиени торчики с логотип нараства. От техните предимства се възползват както големи корпорации, така и търговци на дребно.

Много често ще забележите хартиени торбички с принт по време на различни мероприятия. Клиентите ги отнасят със себе си и те стават видими за много повече хора. Тази т.нар. ходеща реклама е желана от всеки успешен търговец. Тя отваря врати и възможности, за които обикновено е необходимо да се влагат още средства.

Ярките и дизайнерски торбички от високо качество винаги ще бъдат отличен начин да украсите продаваните стоки и да поддържате репутацията на компанията на ниво.

За да постигнете този ефект обаче, необходимо е своевременно да се обърнете към професионалните съвети на специалисти в сферата на производството на такива продукти. Те умеят да разработват индивидуален дизайн и да отчитат спецификите на сферата ви на дейност.  За повече информация относно производството и разпоространението на хартиени торбички постете сайта http://elitmk.com на ЕлитМК който е и водещият производител  в страната.

Защо да заложите на ситопечат?

Основни премиущества:

  • Качество и точност при нанасянето на изображенията;
  • Максимално отклонение от зададената в макета отметка 1-2 мм;
  • Използване на екологични ултравиолетови бои;
  • По-дълго запазване на яркостта на изображенията;
  • Липса на миризма.

Яркост, оригиналност и визия

Подаръчните хартиени торбички с нанесени върху тях цветни изображения са отлично решение за всеки търговец, който се занимава в сферата на продаването на сувенири, алкохолни напитки, бижутерски изделия, книги, дрехи и най-разнообразни аксесоари от ежедневна употреба.

Независимо какъв е бизнесът, който развивате, ние ще подходим персонално към спецификите му. Ще заложим на силните страни и ще ги изтъкнем, за да може вашата хартиена торбичка да бъде предпочетена и запомнена. А веднъж щом ви запомнят, клиентите ще се върнат. Тези, които не ви познават, ще бъдат заинтригувани да ви намерят.

 

Вижте също

как се пише обява за продажба

Как да напишете успешна обява за продажба на апартамент

Консултирахме се с няколко специалисти, за да разбера каква е рецептата за обява за имот, …