Рекламна торба

Поръчка на хартиени торбички с лого

В наши дни красивата опаковка е неизменна съставна част от всеки подарък, а също така луксозен продукт. И в двата случая главната цел е да се създаде запомнящо се положително впечатление и да се подчертае изключителността на връчената вещ. За постигането на този ефект ключова роля играят хартиените торбички с нанесен дизайнерски принт. Те се характеризират с:

  • Високо качество;
  • Широк спектър от размери;
  • Възможности за персонално оформление.

Тези три качества превърнаха хартиените торбички в попупярно решение – виждаме ги на фирмени събития, семейни празници, приятелски събирания, презентации, изложения и др.

Разновидности

Подаръчният пакет може да бъде изработен от различни материали, базирани на хартия – натурална, промазана, дори дизайнерска.

Хартиените торбички може да бъдат с различни размери и формати. Традиционно те са с форма на правоъгълен паралелепипед и укрепено дъно. Може да бъдат с дръжки или без. Самите дръжки също биват няколко вида и се закрепват по различни начини. Всяка една от тези опции се отразява върху крайната цена. За да бъдем максимално полезни, ще ви дадем няколко варианта, измежду които да изберете най-оптималният за вас.

Принтът – да дадем тласък на имиджа

Искате ли да бъдете разпознаваеми? Хартиените торбички с принт жънат все по-голяма популярност като вид продукт, който подчертава имиджа на компанията. В съвременните условия на развитие на корпоративната етика и пазара на рекламни услуги потребността да се поръчват хартиени торчики с логотип нараства. От техните предимства се възползват както големи корпорации, така и търговци на дребно.

Много често ще забележите хартиени торбички с принт по време на различни мероприятия. Клиентите ги отнасят със себе си и те стават видими за много повече хора. Тази т.нар. ходеща реклама е желана от всеки успешен търговец. Тя отваря врати и възможности, за които обикновено е необходимо да се влагат още средства.

Ярките и дизайнерски торбички от високо качество винаги ще бъдат отличен начин да украсите продаваните стоки и да поддържате репутацията на компанията на ниво.

За да постигнете този ефект обаче, необходимо е своевременно да се обърнете към професионалните съвети на специалисти в сферата на производството на такива продукти. Те умеят да разработват индивидуален дизайн и да отчитат спецификите на сферата ви на дейност.  За повече информация относно производството и разпоространението на хартиени торбички постете сайта http://elitmk.com на ЕлитМК който е и водещият производител  в страната.

Защо да заложите на ситопечат?

Основни премиущества:

  • Качество и точност при нанасянето на изображенията;
  • Максимално отклонение от зададената в макета отметка 1-2 мм;
  • Използване на екологични ултравиолетови бои;
  • По-дълго запазване на яркостта на изображенията;
  • Липса на миризма.

Яркост, оригиналност и визия

Подаръчните хартиени торбички с нанесени върху тях цветни изображения са отлично решение за всеки търговец, който се занимава в сферата на продаването на сувенири, алкохолни напитки, бижутерски изделия, книги, дрехи и най-разнообразни аксесоари от ежедневна употреба.

Независимо какъв е бизнесът, който развивате, ние ще подходим персонално към спецификите му. Ще заложим на силните страни и ще ги изтъкнем, за да може вашата хартиена торбичка да бъде предпочетена и запомнена. А веднъж щом ви запомнят, клиентите ще се върнат. Тези, които не ви познават, ще бъдат заинтригувани да ви намерят.

 

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …