унисекс парфюми

Защо да изберете унисекс парфюм?

С постоянното революционно развитие в света на парфюмите, унисекс ароматите стават все по-популярни. Вярно е, че сме свикнали да търсим парфюмите по пол – например мъжки парфюми от Rasasi или дамски от Chanel, но днес можете да направите много повече от това – защо да не изберете унисекс аромати с универсални аромати? Научете повече за най-новата тенденция за красота, на която няма да можете да устоите!

Унисекс парфюм – истинска революция?

Винаги ли сте вярвали, че парфюмите са създадени за мъже или жени? Нека стигнем до същината на нещата, веднъж завинаги! Когато парфюмерист създава нов аромат, той не е нито женствен, нито мъжествен.

Въпреки че парфюмите нямат пол, маркетингът помага да се създаде концепцията за мъжки и женски аромати! При все че някои аромати може да изглеждат по-„женствени“ или „мъжествени“, това зависи изцяло от личния вкус и индивидуалност.

Ето и реалността – всички парфюми всъщност са унисекс. Обзалагаме се, че вече сте се влюбили в аромат, който уж е за противоположния пол, но не сте се осмелили да се впуснете предизвикателството! Бъдете смели и следвайте тенденцията за унисекс парфюми.

Кои нотки да избера за моя унисекс парфюм?

Унисекс ароматите съчетават различни нотки, за да създадат перфектния баланс. За да се харесат на мъжете и жените, унисекс парфюмите включват универсални нюанси – със сигурност ще ги харесате. Прочетете, за да научите повече за различните им нотки:

Водни нотки: лотосов цвят, син кипарис и самфир създават свежи аромати.

Дървесни нотки: кедър и сандалово дърво създават уникални акорди за меки, топли аромати.

Пикантни нотки: канела, хвойна и пипер произвеждат хипнотизиращи и секси аромати.

Цитрусови нотки: цитрусови плодове, включително грейпфрут и лимон, придават свежа нотка на унисекс парфюмите.

Флорални нотки: лавандула, портокалов цвят и теменужка са използвани в уникални флорални мотиви.

Ароматни нотки: розмарин и босилек присъстват в ободряващи и освежаващи парфюми.

Изборът на унисекс парфюм е смела идея! За да поразмътите малко водата, защо да не изберете парфюм за мъже и жени, който не бихте се осмелили да носите преди?

Има само едно правило, когато става въпрос за парфюм: забавлявайте се и изберете аромат, който събужда сетивата ви!

Вижте също

ароматерапия

Ароматерапия – от къде да започнете?

Търсите ли естествен начин да се отпуснете, освежите и подмладите? Ароматерапията може да е отговорът. …