хубав дамски парфюм

Животът е хубав…

La Vie Est Belle  е иновативен аромат, който носи подписа  на марката Lancome, генерирайки вълна от популярност на пазара от лансирането си през есента на 2012 г. Концепцията за аромата е фокусирана върху идеята за естествено, просто богатство. Предназначен за елегантни жени, които не са свикнали да правят различни компромиси и поставят щастието на първо място. Невероятна атмосфера се излъчва от пръскането на  парфюм La Vie Est Belle във въздуха, именно защото предлага жив поглед върху околната среда, вдъхновен от радост и жаден за малките удоволствия на живота.

Този парфюм е еднакво майсторски и елегантен, композиция, която придобива палитрата от аромати под майсторското докосване на някои от най-известните имена в парфюмерийната индустрия: Оливие Полж, Ан Филпо и Доминик Ропион. Резултатът предоставя изключителна обонятелна визия, както се вижда от множеството опити, които определят тази окончателна форма. Очарователният микс трудно успява да види светлината на прожекторите, след период на проучване и подготовка от три години, през които са извършени не по-малко от 5000 теста.

Ароматът, специфичен за парфюма Lancome La Vie Est Belle, е ирисът, чудотворната съставка, която му придава много специален мирис, различен от другите парфюми на пазара. Силните нотки на ирис са заобиколени от флорална амалгама, базирана на освежаващи портокалови акценти и шеметен дъх на жасмин. Ядрото на примамливия жасмин обхваща сърцевината на композицията, която се развива прогресивно, достигайки своя пик след около два часа след първоначалното пръскане. Така интензивният аромат на жасмин е ограничен в горната част от плодови аромати на касис и круши, като основата на парфюма е гурме и прашна, с необичайни акорди на бадеми, зърна тонка, пачули и ванилия.

Предимства:

  • Аромат, подходящ за всички възрасти
  • Идеален за всякакъв тип случаи
  • Елегантна, нежна бутилка

Недостатъци:

  • Цената може би е малко висока, за някои потребители

Заключение:  „La Vie Est Belle“ е суровият израз на една иновативна ера в парфюмерийната индустрия. Това е съзнателен избор да се излезе от предварително установения екзистенциален контур, изборът да се създаде персонализиран път към собственото щастие. La Vie Est Belle представя грандиозна обонятелна история, като е един от първите аромати, базирани на божествената есенция на ириса. Един наистина отличен цветно-плодов дневен аромат.

Относно Lancôme

Lancôme е известна марка луксозни парфюми и козметика, предлагаща широка гама от изискани аромати. Основана е през 1935 г. от Арманд Петижан, бивш служител на Coty. Името на марката е вдъхновено от руините на замък „Le Chateau de Lancosme“ и символът, вдъхновен от розите, които растат около него. Оригиналност на марката придава и фактът, че името й не е омоним на това на основателя. Първите парфюми от „Lancôme“ са лансирани през 1935 г. „Tendre Nuit“, „Bocages“, „Conquete“, „Kypre“ и „Tropiques“. Някои от парфюмерите, с които си сътрудничи при създаването на парфюмите, са Кристин Нагел, Селин Барел, Ален Астори, Аник Менардо, Даниела (Рош) Андрие, Кристиан Бийчер.

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …