10 години Мастер Пластик – дограми и врати

Фирма Мастер Пластик ООД е създадена през 2004 г. и от тогава, до ден днешен предлага на българския пазар качествени продукти: врати, алуминиева и PVC дограма. За всичките тези години, компанията демонстрира вещ подход при работа с клиенти и им осигури перфектно обслужване, както следва да бъде за всеки сериозен търговец по света.

За тези десет години, фирмата продаде и монтира хиляди профили KMG и Aluplast, които са основните й партньори. Честите промоции, интелигентното обслужване и не на последно място, обучения персонал дадоха очакваните резултати в град София, а и на други места в страната.

Освен споменатите в заглавието дограми и врати, Мастер Пластик изработва стъклени витрини, фасади, алуминиеви парапети и дори душ кабини по модерен образец. Пълният асортимент предложения може да видите, ако посетите уебсайта http://master-plastik.com/продукти/в интернет пространството.

Фирменият юбилей показва, че и тук в България могат да се правят стойностни неща, от които Вие уважаеми клиенти да останете доволни. Празничното ни настроение не позволява да говорим за лошите неща, които сме видели от “доброжелатели“ през съществуването ни. Рано или късно обаче, домакинствата и институциите разбират за нас и ни използват, за което сме им безкрайно благодарни

Отбелязваме празника чрез специални цени за поръчка на алуминиеви профили или PVC дограма, но за повече информация посетете сайта ни в мрежата. В добавка към добрите практики прилагаме промоции за интериорни и блиндирани врати на европейско равнище. Всичко това е самата истина и ние я демонстрираме нагледно всеки работен ден от понеделник до петък, а в определени случаи и през празнични дни.

Адресите ни в София са:

Гр. София, Бул.Христо Ботев 10 – тел. 0879 236 203

Гр. София, ж.к.Младост 1А, пред бл.502 – тел. 0879/ 660 910; 0879/ 209 173

Гр. София, бул. Гоце Делчев, бл.15 – тел. 0879 660 906

Гр. София, ж.к. Надежда, бул. Ломско шосе 28 – тел. ж.к. Надежда, бул. Ломско шосе 28

Изпращайте вашите поръчки и запитвания на електронна поща info@master-plastik.com

Вижте също

почистване на банята

Съвети за лесно почистване на плочките в банята

Почистването на плочките в банята може да бъде предизвикателство, особено когато се сблъскаме с упорити …