сватбени снимки

7 романтични сватбени снимки, които задължително трябва да имате

Сватбеният ден е сред най-специалните и важни моменти в живота ни. С помощта на сватбената фотография се съхраняват онези нежни моменти от големия ден, които сякаш остават незабелязани в суматохата от емоции и събития. С помощта на тези красиви сватбени снимки съхраняваме спомени, които помним още дълго време.

Кои са най-романтичните сватбени снимки, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаме своя албум?

Разбира се, това е индивидуално и опира до вкус, но тези 7 предложения за романтични сватбени снимки трябва да бъдат част от вашия пълен със спомени сватбен албум. Вижте ги!

Преплетени ръце с формата на сърце
Едва ли има по-романтична снимка от тази! Романтика, детайли и красиви спомени, които с радост ще си припомняте по време на съвместното ви бъдеще.

Романтични сватбени снимки

Рамка в рамката
Все по-модерни са сватбените снимки тип „рамка в рамка“. За тях не се изисква кой знае какво, но трябва да се има предвид, че се изискват повече хора. Например, подобна снимка е подходяща със семейството, с шаферките, с приятелите и др.

сватбени снимки

Свидетелите на целувката
Още една масова сватбена снимка, която задължително трябва да имате. На нея се преплитат различни емоции: от въодушевление, изумление до истинска любов, а в центъра сте вие – младоженците! Тази снимка е оригинален начин да включите всички свои близки.

сватбени снимки

Усамотено спокойствие
Когато говорим за сватбени снимки и фотосесия, непременно трябва да имаме и такива фотоси, на които да бъдем насаме. Няма по-романтични кадри от онези, в които младоженците се гледат влюбено, а времето около тях сякаш е спряло.

Сред природата
Ако вашата сватба е през пролетта, лятото или ранна есен и времето позволява, възползвайте се и си направете сватбени снимки сред природата. Уловете светлината, зеленината, красотата на природата. Нека тя бъде фон на тези прекрасни сватбени снимки.

сватбена снимка
Снимка: wsweddings.eu/photo-gallery

В дъжда
Дори времето да е лошо, не се отчайвайте! Едни от най-красивите кадри стават именно тогава – когато не очакваме!

На нощна светлина

Нощните снимки са все по-голям хит сред младоженците. Разбира се, това не означава, че трябва да бъдат съвсем на тъмно. По-скоро на приглушена светлина, която да е акцент, а вие да сте в центъра.

Желаем ви неповторим и прекрасен сватбен ден, с много емоции, споделена любов и прекрасни сватбени снимки, които да ви припомнят за този емоционален ден дълго време!

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …