BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Начало / Ежедневие / Дамски обувки – изберете най-практичните варианти за 2019

Дамски обувки – изберете най-практичните варианти за 2019

Навсякъде днес може да откриете хиляди модели дамски обувки, които са наистина страхотни…

Но някои от тях, когато са на крака изобщо не са удобни и причиняват не само мехури, мазоли и всякакви неприятни усещания, но и водят до деформация на костите на краката и плоскостъпие.

Внимавайте какви дамски обувки си купувате! Не всеки модел може да е подходящ за крака ви.

За лятото най-подходящи за жените са  сандалите и изрязаните обувки без пета (вижте огромен избор на ree.bg).

Но какви са най-важните тенденции в дамските обувки за лятото на 2019?

Вземете химикал и актуализирайте летните списъци с желани дамски обувки!

Както при роклите, така и при обувките, перата са хит това лято. Тенденцията не е най-практична, но със сигурност е красива и игрива. Обърнете внимание на токчето на изрязаните дамски обувки с пера, нека да са до 4 см за ежедневна употреба, високите токчета не са практични.

Модата от 60-те години на миналия век на дебелите подметки се завръща. Те са устойчиви и не натоварват краката като цяло. Тук преобладава денимът като цвят, който добре се връзва с летните модели дрехи.

дамски сандалиИ класическите сандали никога не излизат от мода. Тук има взрив от цветове, аксесоари, панделки и топчета.  Моделите могат да са от изкуствена кожа, плат, лентички от естествена кожа. Сандалите са практични за употреба, но е важно подметката да е гъвкава и удобна за носене. В противен случай се натоварват краката. Дамските сандали могат да са с токчета или с абсолютна равна подметка. Но да отбележим, че сандалите с най-тънките кожени ремъци, които едвам се държат на крака, изглеждат много шик през лятото.

Странно е, но през 2019 година излизат на мода отново дамските обувки с дървени подметки и токчета. По наше мнение те са подходящи само за морска почивка и в града изглеждат не съвсем на място.Дамски сандали

И тази година летните дамски ботуши са на преден план. Те са перфектни за лека, феерична рокля в бохо стил или идеално се комбинират с къси дънкови панталонки.

Вярваме, че вече знаете какви летни дамски обувки ще изберете, за да сте в крак с модните тенденции през 2019!

Вижте също

Как да разпознаем фалшивия парфюм?

Как да разпознаем оригиналния парфюм?

Как да разпознаем фалшивия парфюм? Уважаеми читатели, днес ще ви обясним как да различавате фалшивите ...