Дамски сандали

Дамски обувки – изберете най-практичните варианти за 2019

Навсякъде днес може да откриете хиляди модели дамски обувки, които са наистина страхотни…

Но някои от тях, когато са на крака изобщо не са удобни и причиняват не само мехури, мазоли и всякакви неприятни усещания, но и водят до деформация на костите на краката и плоскостъпие.

Внимавайте какви дамски обувки си купувате! Не всеки модел може да е подходящ за крака ви.

За лятото най-подходящи за жените са  сандалите и изрязаните обувки без пета (вижте огромен избор на ree.bg).

Но какви са най-важните тенденции в дамските обувки за лятото на 2019?

Вземете химикал и актуализирайте летните списъци с желани дамски обувки!

Както при роклите, така и при обувките, перата са хит това лято. Тенденцията не е най-практична, но със сигурност е красива и игрива. Обърнете внимание на токчето на изрязаните дамски обувки с пера, нека да са до 4 см за ежедневна употреба, високите токчета не са практични.

Модата от 60-те години на миналия век на дебелите подметки се завръща. Те са устойчиви и не натоварват краката като цяло. Тук преобладава денимът като цвят, който добре се връзва с летните модели дрехи.

дамски сандалиИ класическите сандали никога не излизат от мода. Тук има взрив от цветове, аксесоари, панделки и топчета.  Моделите могат да са от изкуствена кожа, плат, лентички от естествена кожа. Сандалите са практични за употреба, но е важно подметката да е гъвкава и удобна за носене. В противен случай се натоварват краката. Дамските сандали могат да са с токчета или с абсолютна равна подметка. Но да отбележим, че сандалите с най-тънките кожени ремъци, които едвам се държат на крака, изглеждат много шик през лятото.

Странно е, но през 2019 година излизат на мода отново дамските обувки с дървени подметки и токчета. По наше мнение те са подходящи само за морска почивка и в града изглеждат не съвсем на място.Дамски сандали

И тази година летните дамски ботуши са на преден план. Те са перфектни за лека, феерична рокля в бохо стил или идеално се комбинират с къси дънкови панталонки.

Вярваме, че вече знаете какви летни дамски обувки ще изберете, за да сте в крак с модните тенденции през 2019!

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …