модерни анцузи

Модерни мъжки анцузи за всеки сезон

Всеки мъж, който редовно се занимава със спорт на открито, има в гардероба няколко комплекта мъжки анцузи за различни метеорологични условия.

Как да направите избор на анцуг за зимния сезон

Основната цел на зимните анцузи е да осигурят комфорт при упражнения или тренировки на открито през зимата. Изборът на топлите зимни модели се счита за най-труден. Тук трябва да обърнете внимание на редица фактори наведнъж: теглото на модела, вида на кройката и прилягането. Обикновено висококачественото зимно оборудване струва много пари, но е направено от по-трайни материали и може да служи дълги години.

По правило зимните анцузи се шият от тъкани с високо съдържание на синтетични влакна. Това им позволява да получат максимална топлоустойчивост и също така облекчава общото тегло, което е важно за мъжете, които изпълняват изтощителни упражнения.

Какъв модел да изберем за лято 2021

Изборът на мъжки анцуг за топлите и слънчеви дни е най-лесната задача. Тук са подходящи варианти за спортни костюми с тениски и къси панталони (или къси панталони). Днес летните костюми са представени на пазара на дрехи в огромен асортимент и затова няма да е трудно да се намери подходящ вариант в дизайна и цвета. Летните дрехи трябва да бъдат възможно най-леки, не трябва да възпрепятстват движението или да затрудняват обмена на въздух.

Какви трябва да са спортни комплекти извън сезона

Този тип анцузи включват изолирани материи или якета от типа на дъждобран, вата или дишащ полиестер. Те трябва да предпазват мъжа от студени ветрове, висока влажност и да не възпрепятстват отделянето на пот.

Видове анцузи спрямо стила им

Ако разгледаме видовете анцузи спрямо стила им, тогава само 3 разновидности заслужават внимание тук.

Комплекти за всеки ден

Обикновено това са модели, изработени в спокойни монохромни тонове без никакви допълнителни аксесоари. Те се отличават с най-свободната и универсална кройка, която практически не ограничава движението на спортиста и е подходяща за всяко време. Основната функция на такива модели е да предпазват тялото на мъжа от всякакви условия на околната среда.

Стеснени анцузи

Такива анцузи могат ефективно да се използват както в тренировките, тъй като поради техния стил, те плътно прилепват към тялото и ефективно задържат топлината, както и в ежедневието. Тези модели са най-подходящи за мъже, които имат слаба или мускулеста физика и не се притесняват да го демонстрират.

Не може да не се споменат такива костюми от гледна точка на удобство. Например, много по-лесно е да тренирате в изолиран костюм, който плътно прилепва по тялото и не пречи на движението, отколкото обемния и широкият. Най-популярният вариант тук се счита комбинация от тесни костюми с прави панталони.

Екип тип шалвар

Този тип мъжки анцузи се характеризират с монохромни тонове, минимален брой допълнителни аксесоари и увеличени размери на материя или яке. Най-често това са демисезонни модели в черни и тъмносини цветове за спорт.

Изброените в тази статия видове мъжки анцузи за различни сезони може да разгледате в онлайн магазин SportFaster.com. Ще се насладите на разнообразието от цветове и модели  за всеки ден и спорт и без колебание ще направите поръчка, която ще е при Вас още на следващия ден.

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …