сребърна гривна

Очарованието на сребърните гривни

Аксесоарите са важна част от стила. Именно те завършват образа, добавят чар, отличават дамата от тълпата, придавайки й индивидуалност. Ето защо и гривните са толкова обичани от нежния пол.

Бижутерите от своя страна ни радват с голямо разнообразие от модели, сред които всяка жена ще може да намери най-подходящия, който да отива на личния й стил и разбира се, да съответства на финансовите й възможности.

Великолепните сребърни гривни обикновено привличат най-много внимание. Цената им е далеч по-ниска от тази на златото или платината, а по красота по никакъв начин не отстъпват дори и на най-скъпите аксесоари.

Очарованието на сребърните гривни е ненадминато. Те са стилни и елегантни, в състояние са да придадат на дамата аристократичен вид. Същевременно са универсални бижута – подходящи както за ежедневието, така и за специални поводи.

Критерии за избор на сребърна гривна

Никой няма да купи бижу, което не харесва. Следователно привлекателността на дизайна е един от най-важните критерии. Но трябва да сте сигурни, че вашата сребърна гривна се комбинира перфектно с общия ви стил на обличане. Обърнете специално внимание и на останалите аксесоари, на които обикновено залагате да разнообразят визията ви. Ще се съчетаят ли добре с новата гривна?  Ако отговорът е положителен, тогава не се колебайте изобщо да я купите.

Ширината на гривната също е от значение. Така например, твърде тънките гривни не изглеждат добре на едри ръце. Ако случаят е такъв, по-добре обърнете внимание на някои по-масивни или многопластови модели.

Естествено, това в никакъв случай не означава, че по-фините жени трябва да се ограничават единствено с носене на гривни – верижки. Напротив, ако искате да си купите широка сребърна гривна, направете го! Ако се спрете на някой изящен модел, чиято текстура наподобява дантела, ще изглеждате повече от перфектно.

Как да съчетаваме сребърните гривни

По правило среброто изглежда по-добре с по-студени или по-ярки цветове. Съчетайте сребърната си гривна със син топ и ще получите страхотна комбинация. Пепеляво розово, сиво, лилаво  – ето още цветове, на чийто фон сребърната гривна ще изглежда изумително.

Шапки, шалове и други аксесоари също изглеждат страхотно в съчетание с всякакви модели сребърни гривни.

Съвети за покупка на сребърни гривни

Новата сребърна гривна трябва да е удобна и носенето й да ви доставя удоволствие. Но не бързайте да купувате бижуто, докато все още сте под влияние на първото впечатление. Силните емоции могат да попречат на трезвата ви преценка. Изчакайте малко, после отново се върнете към модела – така ще го оцените най-добре. Все още ви харесва и вълнува? Тогава непременно си купете тази сребърна гривна!

Вижте също

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото

Защо слънцезащитата за деца е задължителна не само през лятото?

Когато мислим за слънцезащита, умовете ни често я асоциират със слънчевите и топли дни на …