дамски часовник и аксесоари

С какви аксесоари се съчетава добре дамският часовник?

С какво можете да комбинирате дамският часовник? Този въпрос е невероятно актуален, тъй като този аксесоар на практика е загубил първоначалното си предназначение и се е превърнал в елегантно бижу. Разбира се, нежният пол хареса тази трансформация, но в същото време повдигна много въпроси.

Кои часовници са по-подходящи за това или онова събитие? Ще отговарят ли на наличните ви гривни, обеци, колиета, или ще трябва да купувате нови бижута? Какво ще кажете за съчетаването с други аксесоари – шалове, ръкавици и разбира се чанти?

Съчетаване на дамски часовници и бижута

Доста често дамите, застанали до огледалото, се измъчват от съмнения: „С какви бижута да комбинирам сега часовника? Може би трябва да ги свали напълно? А пръстенът? Не е излишен? “ Нито един стилист все още не е успял да излезе с правило, което да отговаря на всички случаи. Следователно остава да се доверите на вашия вкус.

На пръв поглед класическите модели, чиито циферблати са рамкирани със златен корпус, не се нуждаят от никакво допълнение. Именно тези часовници са най-добре в хармония с бижутата. Основното нещо е да не прекалявате и да избирате аксесоари от същия стил. Носенето на по един златен пръстен на всяка ръка е повече от достатъчно.

Изберете изящни модели в духа на истинска дама

Разбира се, миниатюрен часовник в златен корпус е добър сам по себе си. Но ако не отивате на работа, е напълно възможно да експериментирате и да ги допълвате с подходящи украшения. Освен това тенденцията за наслояване все още не е отменена. Важно е само правилно да поставяте акценти.

Ако моделът е доста изящен, по-добре е да носите бижута на същата ръка като часовника. Тънка твърда гривна като някои модели на Esprit Set в https://timedix.bg/women-s-watches ще добави нотка на пиперливост на женския аксесоар, а пръстен с корона ще подкрепи модерния дизайн и кокетливия характер на часовника.

Голям сребърен часовник със сложен наслоен циферблат е съвсем различна история, която изисква специален подход.

Ако корпусът на часовника няма камъни, свържете го с минималистични прости бижута от сребро. Чифт пръстени с кубични циркони и гривна с оригинална закопчалка са идеалната комбинация за създаване на стилен, но не претоварен вид.

Кой каза, че часовниците бижута са строга класика?

Тенденцията към комбиниране на различни материали може да се реализира чрез комбиниране на часовници с кожена гривна и керамичен пръстен. Моделът в сребърен корпус с бял циферблат и необичайна часова индикация изглежда хармонично до оригиналните бижута.

Тази комбинация може да се комбинира с разнообразен външен вид. И винаги ще бъде свежо, необичайно и уместно.

За дует часовник с ярка каишка и необичайно изпълнение на циферблата като дамският часовник на Just Cavalliвиж тук, ще са достатъчни два пръстена с противоположен дизайн. По-добре е да носите класически сребърни бижута с блестящи камъни на една ръка с часовника – това ще бъде в хармония със сребърния корпус, инкрустиран с кубичен цирконий. Но от друга страна, можете спокойно да носите нещо креативно, например оригинален пръстен на два пръста, който ще поддържа ефектната тема, според цвета на каишката.

Съчетания на дамски ръчен часовник и гривна

Има само две основни правила: колкото повече гривни, толкова по-добре и аксесоарите трябва да се носят на една ръка.

Моделите с кожени каишки вървят добре с метални гривни. Винтидж часовниците най-добре се комбинират със стилни и изящни верижки или гривни с мъниста. Аксесоар с тънка каишка изглежда много добре в комплект с гривни, изработени от перли или мъниста, а дебелата каишка с бижута, изработени от шипове или тръни. Освен това сега е модерно, когато на една ръка се носят часовник и няколко гривни.

Позлатен часовник заедно с нежни златни гривни или часовник с многоверижна гривна е идеален за всеки вечерен тоалет.

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …