женски чар

Тайните на неподправения женски чар

Чарът е по-важен от красотата и това е доказано във времето. Ако искате да бъдете толкова обаятелни, че никой да не може да ви устои, то значи сте на правилното място.

Вижте тези златни съвети за постигане на завладяващ женски чар, подбрани специално от https://jenskitaini.com/.

Виждайте хумор във всичко

Не всичко трябва да се приема на сериозно. Ако винаги сте под стрес, вашият магически ефект пред околните определено ще страда. Ако се смеете на себе си, другите ще си помислят, че сте широкоскроена жена, която винаги стои високо над нещата.

Това всъщност е един от ключовете за това мъжът да ви обича повече. Просто да имате способността да се смеете над себе си, вместо да се опитвате да бъдете винаги прави – ето това е безценно.

Отпуснете се, бъдете свободни и наистина се смейте. Ако имате смешен или странен смях, така да бъде. Това ще ви прави още по-забавни и сладки.

Ако някой каже „странна си“, посмейте се! Смеете се и кажете „знам“. В края на краищата всички са странни!

Не се опитвайте да угаждате на всички

Не се вманиачавайте дали този или онзи човек е разстроен или може би не ви харесва. Колкото повече се притеснявате за тези неща, толкова по-малко ще се радвате на другите. Защото всъщност просто се фокусирате върху себе си, но по лош начин.

Това изсмуква енергия от другите, вместо да позволява на вашите страхотни способности да се проявят. Чаровната жена има способността да продължи напред, когато е необходимо. Да, знаем, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Но е така и си струва усилията!

Този тип хора не са очарователни. По-вероятно е те да бъдат изключени.

Взаимодействайте с другите, бъдете на същото енергийно ниво или дори по-високо

Когато срещнете някого на светско събитие или където и да е и провеждате разговор, присъствайте и поддържайте енергията високо между двамата.

Не се увличайте прекалено в собствените си преценки или в тези на другите и техните възгледи. Просто бъдете там, с хората. Ако са развълнувани, бъдете развълнувани за тях. Ако са разстроени, преценете ситуацията – може би е по-добре да проявите съчувствие.

Просто действайте спрямо инстинктите си.

Виждайте доброто в нещата

Какво мога да направя сега, което ще ме накара да се чувствам свободна и щастлива? Какво би трябвало да мисля, вярвам, чувствам или направя още сега, за да започна да виждам добрата страна на тази ситуация? Тези въпроси си задавайте.

Чувството за депресия може да бъде смазващо, но във всичко винаги има нещо добро. Клише е, но е истина. Винаги има нещо, което можете да научите.

Между другото, песимистът не е очарователен. Това изобщо не е чаровно, можете да бъдете сигурни.

Намирането на положителното във всичко е способността да добавяте стойност към себе си и другите, особено когато това има значение. Ето това е чарът. Бъдете светлина за хората.

Присъствайте

Винаги, когато се срещате, общувате или виждате някого, поддържайте зрителен контакт. Слушайте и бъдете внимателни. И не се взирайте в нищото.

Случвало ли ви се е да казвате нещо на някого и той изглежда сякаш е паднал от космоса, а вие се чувствате като магаре, което говори, докато никой не слуша? Не правете нещо, което не искате да се случва на вас.

Виждате ли? Не е никак трудно да бъдете очарователни за околните. А и сме сигурни, че вече сте.

Дерзайте!

Вижте също

Вторични суровини цена

Вторични суровини цена – възможно ли е да крие допълнителни такси

Решили сте да предадете за вторични суровини старите си електроуреди. Складирали сте изразходвани батерии и …