Приемущество при покупка на кола онлайн

Решението за покупка на кола е важно, имайки предвид, че покупката е от такъв голям размер. Закупуването на кола онлайн нови много предимства. Има много сайтове, където да намерите това от, което се нуждаете и един от тях е безплатния уебсайт за обяви www.prodava.se. Сайтове като този ви дават възможност за богат избор без да се налага да обикаляте по различни автокъщи, където да губите от така ценното си време. Покупката онлайн е рисковано начинание и често има много въпроси за доуточняване, но ако подготвите добре лист с въпроси, то всеки добър търговец ще успее да отговори отговорно.

Първото нещо, което трябва да разберем при покупката на автомобил е дали човека, който рекламира и е добавил обявата за автомобила е посредник или обявата е директно постната от автокъща и собственика на автомобила. Съветваме ви да насочите вниманието си към обяви публикувани от автокъщи, защото при тях професионализма налага да защитават името си и не биха си позволили да мамят клиентите си.

При избора на автомобил онлайн, често се случва да разглеждаме коли от други райони на България, което ще рече, че не можем или нямаме време да се организираме и огледаме бъдещия си автомобил лично. Тъй като автокъщите знаят това някой от тях предлагат услуга за отдалечена покупка, като се подписва предварителен договор с  уверение, че автомобила е в добро състояние или ако има дефекти са описани в детайли, след което те лично или друга фирма изпълнител могат да доставят колата до мястото където желаете.

Естествено заплащането на автомобила се извършва чрез банков превод, като предварително се заплащат таксите за нотариална заверка на договора за покупка, както и доставката на автомобила. Обикновено ще ви бъде даден гратисен период от 2 до 3 дни, в който да тествате и да се уверите, че автомобила отговаря на описаното в договора след, което ще трябва да изпратите и заплатите за новия си автомобил.

Естествено ние препоръчваме покупка от такъв мащаб да се извършва след лично посещение на автокъщата и оглед на колата, но е хубаво да знаете, че също така имате и алтернатива, от която бихте могли да се облагодетелствате.

Вижте също

преди пътуване

Важни съвети преди да потеглите на почивка с автомобила

Планирате почивка и искате да вземете автомобила си със себе си? Ако е така, има …